Priprava mednarodnega projekta?

Ste manj izkušeni pri prijavljanju mednarodnega projekta?

V kolikor je temu tako vas vabimo na seminar, ki bo namenjen temu kako postaviti smotrne cilje in kazalnike, kjer se bomo pogovorili o pričakovanih učinkih in kako te “diseminirati” med ostalimi zainteresiranimi.

Vrtci in šole, ki boste sodelovali na razpisu Erasmus+ 2019 vabljeni na delavnico, ki bo potekala 29. novembra 2018 v prostorih CMEPIUS-a (Ob železnici 30a, Ljubljana). Pričnemo ob 9. uri. Na delavnico se morate prijaviti preko kataloga KATIS (‘pot do internacionalizacije viz skozi učinkovite mednarodne projekte’).

Udeleženci bodo osvojili osnovno terminologijo projekta (namen, cilj, rezultat, izdelek, ciljen skupine, učinek). Ravno tako bomo spregovorili o glavnih izzivih prijaviteljev kot na primer analiza potreb in predvideni učinki mednarodnega projekta. Namen je opremiti udeležence z znanjem, potrebnim za kakovostno prijavo in izvedbo Erasmus+ projektov.

Kakovostno načrtovan in izveden mednarodni projekt je ključ do učinkov in sprememb na organizaciji med katere sodi tudi internacionalizacija organizacije.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja