Je vključevanje v mednarodne projektne aktivnosti Erasmus+ in eTwinning primerno tudi za učence s posebnimi potrebami?

Vabljeni na spletno srečanje z naslovom »Vključevanje učencev s posebnimi potrebami v mednarodne projekte na daljavo eTwinning in projekte Erasmus+«, ki bo potekalo 24. 11. 2021 ob 20h, Zoom. 

Primera dobre prakse s CIRIUS Vipava in OŠ Miroslava Vilharja Postojna  nam bosta orisala kako je vključevanje mednarodnega projektnega dela na daljavo v pouk z učenci s posebnimi potrebami predvsem velika motivacija za raziskovanje in aktivno vključevanje tako učencev kot njihovih staršev v učni proces in kako lahko mednarodne aktivnosti vključimo v redni pouk. Seznanila nas bosta s tem, kakšna je pri tem vloga tehnologije in kako smotrno vključiti IKT v pouk z učenci s posebnimi potrebami. 

Poleg učinkov mednarodnega projektnega sodelovanja v oddelkih s posebnimi potrebami, bodo gostje predstavile izbrana prosto dostopna spletna orodja, ki so primerna za sodelovalno delo na daljavo učencev s posebnimi potrebami.

Prijave potekajo preko sistema KATIS (izvajalec CMEPIUS, šolsko leto 2021/22). Rok prijave je 18. 11. 2021.

Udeleženci seminarja prejmete tehnična navodila in povezavo do video konferenčne sobe Zoom v tednu med 15.-19. 11. 2021. 

Dogodek bo trajal 60 min.

ekipa eTwinning

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja